logo
RNTV Live

Nu avem asfalt, dar avem palmieri!

aD00NDAmaGFzaD00ZWQ3ODViYWRhZTJmZDJmYmY1MmUyMWIxYWE5OTM0Yg.thumb_
Dudau Andreea Valentina

Un primar din județul Mehedinți, care conduce o comună fără asfalt, a decis să planteze palmieri pe marginea drumului!

Într-o comună din județul Mehedinți, cu străzi neasfaltate, primarul a decis să aducă o notă exotică pe marginea drumurilor: palmieri. Această decizie a transformat peisajul obișnuit într-unul uluitor, dar controversat.

Primarul a ales să înlocuiască corcodușii autohtoni cu aceste plante exotice, inspirat fiind de vacanțele petrecute peste hotare. Pentru acest proiect, el a alocat din bugetul local suma de 100.000 de lei.

În total, 140 de palmieri au fost achiziționați și plantați în comuna Șimian. Cheltuielile au fost justificate de edil prin argumentul că suma este relativ mică, având în vedere numărul de locuitori din localitate și bugetul disponibil.

Opiniile locuitorilor sunt împărțite. Unii ar fi preferat ca pe marginea drumului să fie plantați pomi fructiferi, considerându-i mai utili. Cu toate acestea, palmierii aduc un strop de exotism în peisaj, fără a aduce însă beneficii tangibile.

Primarul a recunoscut că ideea i-a venit după ce a petrecut vacanțe în țări exotice și a fost impresionat de frumusețea palmierilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor