logo
RNTV Live

Noul președinte al clubului Rapid este Viorel Moldovan

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (12.05.2023)
Dudau Andreea Valentina

FC Rapid a anunțat luni că Viorel Moldovan preia funcția de președinte al clubului rapidist, înlocuindu-l pe Daniel Niculae, ale cărui atribuții au ajuns la final/FC Rapid este încântată să-l prezinte pe noul președinte al clubului, o figură importantă în Giulești și în fotbalul românesc, Viorel Moldovan!

„Este o mare onoare să preiau conducerea acestui club, care are o istorie impresionantă și este un pilon al fotbalului românesc. Ne dorim să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a atinge obiectivele propuse, în colaborare strânsă cu staff-ul tehnic, administrativ și alături de suporterii noștri devotați. Sperăm că întreaga comunitate rapidistă va fi alături de noi în această nouă etapă. Sunt încrezător că la sfârșitul sezonului 2024/2025 ne vom bucura împreună de rezultatele pe care le vom obține”, a declarat noul președinte al Rapidului.

Viorel Moldovan a evoluat ca jucător în Giulești între 2006 și 2007, înregistrând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României și patru în competițiile europene, unul dintre acestea fiind chiar în sferturile Cupei UEFA.

Debutul său în tricoul alb-vișiniu a avut loc pe 9 martie 2006, într-un meci istoric, intrând în minutul 72 al victoriei cu SV Hamburg (2-0), pe teren propriu, în turul optimilor Cupei UEFA.

Ultimul său meci la Rapid a coincis cu câștigarea Cupei României, după o finală în care echipa a învins Politehnica Timișoara (2-0), în 2007.

Cu o carieră impresionantă ca jucător, având performanțe remarcabile la echipe precum FC Nantes, Fenerbahce Istanbul, Grasshopper Zurich sau Neuchatel Xamax, Viorel Moldovan a fost apreciat și ca antrenor al Rapidului, reușind promovarea din liga a doua în 2014, într-o perioadă dificilă pentru club.

De asemenea, el a ocupat și funcția de director sportiv al clubului pentru o scurtă perioadă, în 2007.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor