Sursă foto: amosnews.ro

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), cel mai mare festival de arte din România, și-a publicat marți programul pe site-ul oficial, sibfest.ro.

Biletele vor putea fi achiziționate din data de 26 aprilie, ediția din acest an fiind anunțată pentru perioada 23 iunie – 2 iulie. Evenimentul va transforma municipiul Sibiu și alte câteva localități din județ, într-un adevărat centru cultural, o destinație de interes pentru turiști. Sunt așteptați invitați din peste 80 de țări și aproximativ 800 de evenimente culturale, anunță actorul Constantin Chiriac, preşedintele FITS.

Constantin Chiriac: „Este o întâmplare unică pe care o trăim şi ne bucurăm că la 30 de ani putem să venim cu acest dar profesionist ca toţi spectatorii din România şi din lume să poată să vadă toate spectacolele pe care le prezentăm, să poată să consulte programul şi de mâine, de la ora 12,00, toată lumea poate să cumpere bilete.”

Prețul biletelor va rămâne același ca în anul precedent, cuprins între 30 şi 150 de lei. O parte din spectacolele susținute vor avea însă intrarea liberă deoarece se vor desfășura în diverse locuri din centrul municipiului Sibiu.

„Festivalul în integralitatea lui este în memoria George Banu, pentru că sunt puţine ţări în lume care să fi avut personalităţi de talia lui George Banu. El este de neînlocuit. Facem o secţiune specială”, arată Constantin Chiriac.

Sursă: G4Media.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *