logo
RNTV Live

Nou bombardament cu drone rusești în apropiere de Isaccea, în această dimineață/ VIDEO

drone_moscova
Erika Stoica

S-a creat panică, din nou, în această dimineață, după ce o dronă rusească a explodat lângă un bac plin cu români, în Tulcea, zona Isaccea. Un martor a filmat totul.

Imagini AICI

“În jurul orei 3:00 dimineața am ajuns în vama Orolovka, în vama din Ucraina. Veneam dinspre Herson, unde am dus ajutoare civililor și în momentul în care au terminat de făcut controlul la pașapoarte a început haosul. În afara perimetrului frontierei a explodat prima dronă și apoi m-am grăbit, am plecat de acolo din punctul de control direct pe bac și în momentul în care am ajuns pe bac au început să se audă mai multe drone în același timp. Au un sunet specific, oamenii am văzut că stăteau așa ca și când nu se întâmplă nimic și le-am spus: “Băi, oameni, vin drone, se aud drone, mișcați de aici, porniți bac-ul, faceți ceva”, a povestit martorul citat de dcnews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor