Un miting organizat de catre partidul nationalist Alianta pentru Unirea Romanilor a avut loc, sambata, in centrul Bucurestiului. La evenimentul desfasurat sub sloganul ”Noi nu ne vindem tara” au participat aproximativ 20.000 de membri si simpatinanti AUR. O echipa ANTENA 3 PLOIESTI a fost in centrul evenimentelor, pentru a afla ce i-a facut pe oameni sa iasa in strada alaturi de George Simion, liderul formatiunii politice.

Sâmbătă, ora 15.00. Primii protestari au ajuns în zona Parcului Izvor, în fața Parlamentului României, locul în care și-au dat întâlnire cei aproximativ 20.000 de membri și simpatizati ai partidului Alianța pentru Unirea Românilor.  Aceștia au avut steaguri cu drapelul României, dar și pancarte cu mesaje împotriva  PSD și PNL.

Printre primele organizații care au ajuns în Capitală s-a numărat și cea din Buzău, ai căror lideri au susținut că au ieșit în strada pentru a stop legile promovate de partidele aflate la guvernare.

Printre protestatari am întâlnit și oameni care au venit tocmai din Italia pentru a fi prezenți la acest miting.

În jurul orei 16.00, manifestanții au plecat pe traseul Piaţa Constituţiei – Piaţa Unirii – Piaţa Universităţii.

În mijlocul protestatorilor i-am întâlnit și pe cei doi lideri AUR, George Simion și Claudiu Târziu.

Protestatarii au mers si spre Piaţa Victoriei și sediile PSD şi PNL, acolo unde au scandat mesaje împotriva coaliției de guvernare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *