logo
RNTV Live

Noi modifcări pentru șoferi: DN1 va fi lărgit la 3 benzi pe sens în zona Aeroportului Otopeni

423315689_908051590706698_5238536938050748017_n
Constantin Corina

Conform secretarului de stat Irinel Ionel Scriosteanu astăzi a fost transmisă către Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația de atribuire a licitației pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar largirii DN1 la 3 benzi pe sens.

Modernizarea segmentului de drum între Aeroportul Internațional “Henri Coandă” Otopeni și Autostrada Bucureștiului #A0, în zona Lotului 2 Nord, vizează extinderea la 3 benzi pe sens.

Principalele caracteristici solicitate vor fi:

  • lărgirea la 3 benzi pe sens
  • posibilitatea efectuării de către șoferi a virajului la stânga pentru intoarcere după nodul rutier A0 x DN1, pe sensul de mers București – Ploiești
  • asigurarea unui acces facil agenților economici și cartierelor rezidențiale

Această modernizare a DN1, extinzându-l la 3 benzi pe sens în sectorul de drum menționat, va îmbunătăți condițiile de trafic și va contribui la sporirea siguranței circulației rutiere.

Finanțarea proiectului provine din fonduri europene nerambursabile, iar durata contractului este de 8 luni, din care 7 luni sunt alocate pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor