logo
RNTV Live

Ninsori abundente și avertismente de cod galben pentru viscol au fost emise în mai multe țări din Europa

zapada ploiesti 1
Constantin Corina


Vremea rea pune în pericol mai multe zone din Europa. În Scoția, zăpada, gerul și temperaturile scăzute au pus la grea încercare autoritățile și locuitorii

Zăpezile abundente au provocat haos pe șoselele din Scoția, cu traficul complet paralizat în unele zone și nervii șoferilor întinși la maxim.

Meteorologii suedezi au emis un cod galben de ninsori, valabil și astăzi, avertizând cu privire la perturbările posibile ale serviciilor de telefonie mobilă și la posibile pene de curent.

În Marea Britanie, autoritățile au emis peste 400 de avertismente de inundații, iar în Țara Galilor mai multe școli au fost închise. De asemenea, numeroase zboruri și călătorii cu trenul sunt susceptibile de amânare sau anulare.

În Anglia, după ce frigul și zăpada au creat probleme, acum se confruntă cu inundații, peste 400 de avertismente fiind deja emise. Autoritățile îndeamnă locuitorii să fie precauți.

Vremea nefavorabilă a afectat și Statele Unite. În Arizona, zăpada, gheața și viscolul au pus la grea încercare șoferii, determinând închiderea unor drumuri. Se așteaptă ninsori și în acest weekend.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor