Joi seară, Nicu Covaci, creatorul trupei Phoenix, a fost adus la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Timișoara, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate!

Conform presei locale, artistul a finalizat ședințele de radioterapie, parte a tratamentului administrat după ce a fost diagnosticat cu o tumoră la creier în luna martie.

După internare, medicii i-au efectuat o serie de analize și investigații și îl vor monitoriza în continuare. Trupa Phoenix a transmis vineri dimineață pe Facebook că starea lui Nicu Covaci este stabilă, așa cum a fost în ultima perioadă.

La vârsta de 77 de ani, Nicu Covaci a suferit o intervenție chirurgicală urgentă la creier în luna martie. Problemele de sănătate au început atunci când a experimentat amorțeală în zona feței, urmată de afectarea vederii. Aceste simptome l-au determinat să solicite un RMN, care a relevat o afecțiune gravă.

Diagnosticul pus de specialiștii de la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Timișoara, sub îndrumarea medicului Horia Pleș, a fost „proces expansiv intracranian”.

Printr-o intervenție chirurgicală care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată chirurgical o tumoare de pe creier.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *