Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a continuat să își promoveze candidatură pentru alegerile prezidențiale, participând sâmbătă la evenimentul Untold din Cluj-Napoca. Însoțit de primarul Emil Boc și alți membri ai conducerii PNL, Ciucă a discutat despre impactul festivalului asupra orașului și despre investițiile în infrastructura locală.

„Untold este nu doar un eveniment cultural major care pune Clujul pe harta marilor festivaluri, ci și o oportunitate excelentă pentru promovarea turistică a orașului. M-am bucurat să văd că administrația condusă de Emil Boc este apreciată nu doar de clujeni, ci și de vizitatorii din țară și din afară”, a spus Ciucă pe Facebook.

Cu ocazia vizitei, Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu mai mulți lideri locali și membri ai PNL, inclusiv cu primarul Emil Boc, președintele CJ Alin Tișe, europarlamentarii Daniel Buda, Dan Motreanu, Rareș Bogdan, deputații Lucian Bode și Sorin Moldovan, precum și cu alți aleși locali. În cadrul întâlnirii, Ciucă a discutat despre proiectele majore ale Clujului și despre alocarea recentă de 750 de milioane de lei pentru continuarea investițiilor în infrastructură, educație și sănătate.

Emil Boc a descris întâlnirea ca fiind una „plăcută și relaxantă”, în care au fost discutate proiecte de dezvoltare locală, județeană și națională, și, desigur, festivalul Untold.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews