logo
RNTV Live

Nicio noutate: România a fost învinsă clar și de Letonia!

letonia - romania
Cristian Anghelescu

Nicio noutate: România a fost învinsă clar și de Letonia!

Naționala masculină de baschet a României a fost învinsă clar de formația Letoniei, cu scorul de 98-68 (26-12, 30-19, 21-17, 21-20). Partida s-a desfășurat în cadrul turneului internațional de la Riga (Letonia).

Țara gazdă a câștigat competiția, după ce a învins și echipa Lituaniei, cu 87-77.

În prima partidă a turneului, Lituania a surclasat România cu 97-64.

Echipele și principalii marcatori

În fața Letoniei, pentru tricolori au evoluat Vlad Moldoveanu 19 puncte, Octavian Popa-Calotă 17 puncte, Andrei Mandache 12 puncte, Emanuel Cățe 6 puncte, Nandor Kuti 4 puncte, Alexandru Olah 4 puncte, Rolland Torok 3 puncte, Cătălin Petrișor 3 puncte, Cătălin Baciu, Radu Paliciuc, Radu Vîrnă.

Pentru Letonia au jucat: Janis Timma 14 puncte, Davis Bertans 14 p, Martins Meiers 13 p, Dairis Bertans 12 p, Andrejs Grazulis 12 p, Janis Blums 9 p, Kristaps Janicenoks 6 p, Aigars Skele 5 p, Zanis Peiners 4 p, Rolands Smits 4 p, Arturs Ausejs 3 p, Ilja Gromovs 2 p.

Partida cu Letonia a fost ultima pentru ”vulturi” înaintea Eurobasket 2017. Tricolorii vor reveni în țară astăzi și vor intra în linie dreaptă cu pregătirile de la Cluj-Napoca. Naționala României participă după o absență de trei decenii la Campionatul European. Ea va evolua în Grupa C a FIBA Eurobasket 2017, alături de campioana en titre, Spania. Dar și de Croația, Cehia, Ungaria și Muntenegru, la Cluj-Napoca, în perioada 1-7 septembrie.

În prima decadă a lunii august, România a participat la un puternic turneu la Patras (Grecia), fiind surclasată de echipa țării gazdă cu 106-48 și de Ucraina cu 91-57.

sursa: agerpres

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor