Sursă foto: Antena 3 CNN

Ediția din acest an a renumitului festival NEVERSEA a făcut senzație. Cei peste 260.000 de participanți s-au bucurat de numeroase momente spectaculoase oferite de artiști naționali și internaționali, pe parcursul celor patru zile și patru nopți de concerte.

Alesso a fost artistul ce a spart gheața la Neversea. Acesta a urcat pe scenă chiar de ziua sa de naștere, 7 iulie, și a fost sărbătorit de zeci de mii de fani veniți din întreaga lume.

Printre cei mai așteptați artiști la festival a fost americanul KSHMR, ce a continuat tradiția de a include în show-ul său o piesă în limba română. Și de data aceasta, cântărețul a cucerit scena și publicul, făcând furori cu melodia „Dragostea din Tei” de la O-zone.

Când vine vorba de cea de a doua zi a festivalului, DJ-ul și producătorul olandez Don Diablo s-a bucurat să revină pe scena principală de la malul Mării Negre. Maestrul future house a mixat piese clasice și producții din noul său album „Forever”.

La finalul prestației, Don Diablo a dat play unei piese nelansată încă „Baby” și a generat o energie incredibilă în public. Don Diablo a purtat pe umeri drapelul României, iar show-ul l-a încheiat cu declarația „Neversea, mi-a fost atât de dor de tine!”

În cea de-a treia zi, pe scenă a fost prezentă trupa Black Eyed Peas. Membrii formației au făcut senzație sâmbătă seară pe scena principală a festivalului Neversea. Will.i.am, solistul trupei, și-a mărturisit recunoștința pentru România și pentru faptul că țara noastră și-a deschis brațele pentru Ucraina.

Un record total a fost înregistrat în cea de-a patra zi, unde peste 260.000 de oameni s-au bucurat 4 zile și 4 nopți de festival. Petrecăreții au avut plăcerea de a asculta peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume.

Danny Avila, Alesso, KSHMR, Ummet Ozcan, Tchami, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero, Quintino, Black Eyed Peas, Tyga, Alan Walker, W&W, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas&Like Mike, Nervo, Brennan Heart, Steve Aoki, Tujamo, Azteck, Madeon și B Jones sunt headlinerii care au făcut senzație pe The Island of Dreams.

Sursă: HotNews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *