logo
RNTV Live

Nepăsarea autorităţilor face victime. Un nou accident în zona Metro

WhatsApp Image 2017-08-02 at 16.47.36
rnews

De ce este nevoie de un sens giratoriu

Intrarea sau iesirea din Ploieşti prin zona de nord a oraşului a devenit sport extrem. Fără puţin curaj şi riscarea propriei vieţi nu poţi pătrunde pe DN 1 în această zonă. Vizibilitatea redusă şi viteza cu care se circulă în această zonă au devenit adevărate capcane. Este şi cazul a doi şoferi care s-au ales cu maşinile făcute praf, în urma unui accident petrecut in urma cu foarte putin timp aici.

Filmul accidentului

Potrivit martorilor, unul dintre şoferi a vurt să iasă din benzinaria Lukoil pentru a se inscrie in trafic pe sensul Bucureşti-Braşov. In acest timp, un alt şofer care circula cu viteză  nu a apucat să frâneze în timp util. Ambii şoferi s-au ales cu maşinile distruse şi o spaimă pe măsura. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Până la construcţia unui sens giratoriu în această zonă, şoferilor nu le rămăne decât să circule cu prundenţă şi să îşi rişte viaţa în continuare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor