logo
RNTV Live

NASA a deschis acreditarea media pentru lansarea testului de zbor al echipajului Boeing către Stația Spațială Internațională.

OIP
Constantin Corina

În cadrul Programului pentru echipajul comercial al NASA, agenția a inițiat procesul de acreditare media pentru lansarea testului de zbor al echipajului Boeing al NASA către Stația Spațială Internațională. Această misiune va marca prima utilizare a navei spațiale Starliner de către companie cu un echipaj la bord.

Astronauții NASA Butch Wilmore și Suni Williams se vor lansa la bordul Starliner, utilizând o rachetă United Launch Alliance Atlas V, și vor andoca la laboratorul orbital, unde vor petrece până la două săptămâni.

Lansarea este programată pe 22 aprilie, de la Space Launch Complex-41 de la Cape Canaveral Space Force Station din Florida.

Mass-media americană poate aplica separat pentru o oportunitate de fotografie în timpul lansării navei spațiale Starliner de la facilitatea comercială de mărfuri și procesare a Boeing de la Centrul Spațial Kennedy al NASA din Florida. Activitatea operațională este programată să aibă loc la începutul lunii aprilie.

Iată termenele limită pentru acreditarea mass-media:

  1. Mass-media internațională fără cetățenie americană interesată să acopere lansarea trebuie să solicite până la ora 23:59, joi, 14 martie.
  2. Mass-media din SUA interesată de o oportunitate de fotografiere a lansării Starliner trebuie să depună cererea până la ora 23:59, joi, 21 martie.
  3. Mass-media din SUA interesată să acopere lansarea trebuie să solicite acreditările până la ora 23:59, duminică, 7 aprilie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor