logo
RNTV Live

Muzicienii Remus Azoiței și Diana Ionescu vor încânta publicul mâine la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești!

438165011_852119056953866_3892513065278894377_n
Constantin Corina

Miercuri, 8 mai 2024, aveți ocazia să participați la un recital cameral excepțional, unde vor fi interpretate piese remarcabile precum Ciaccona din Partita în re minor de Johann Sebastian Bach, Sonata în Fa major “Sonata primăverii” op. 25 de Ludwig van Beethoven și Sonata nr. 3 în re minor, op. 102 de Johannes Brahms.

Remus Azoiței va fi la vioară, iar Diana Ionescu la pian. Acești doi muzicieni împărtășesc o pasiune profundă pentru muzică și depun eforturi considerabile pentru a atinge perfecțiunea artistică, bucurându-se de sprijinul nostru.

Remus Azoiței, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București sub îndrumarea prof. Daniel Podlovski și al celebrei Julliard School din New York, unde a studiat cu Dorothy Delay și Itzhak Perlman, este în prezent profesor la Academia Regală de Muzică din Londra. De asemenea, este fondator al Societății “Enescu” din Londra și al Fundației “Azoiței”, dedicată susținerii tinerilor muzicieni români, fiind, de asemenea, violonist în Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești.

Pianista Diana Ionescu este fostă elevă a Liceului de Muzică “George Enescu” din București și a absolvit cursurile academice la Universitatea Națională de Muzică din București și la Guildhall School of Music din Londra. În prezent, este cadru didactic invitat la Universitatea Națională de Muzică din București și solist concertist la Filarmonica Ploiești.

Foto: Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiesti

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor