logo
RNTV Live

MOVING DEBATE: Descoperă puterea cuvântului pe data de 15 de la ora 12:00 în București

Captură ecran (205)
Constantin Corina

Îți dorești să înțelegi mai bine rolul unei societăți democratice în dezvoltarea comunității tale? Ești interesat să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să te implici activ în viața democratică? Atunci, workshop-ul Moving Debate este evenimentul perfect pentru tine

Tema: “Democrația în Acțiune”

Când? Vineri, 15 decembrie, începând cu ora 12:00

Unde? Centrul de Tineret FNT, Str. Căderea Bastiliei nr. 11 (Piața Romană)

Participând la această experiență captivantă, vei avea oportunitatea să dezbați alături de alți tineri despre importanța democrației și despre modul în care tu poți contribui activ la modelarea societății.

Descoperă cum să-ți exprimi opiniile într-un mod captivant și cum să devii parte a unei schimbări pozitive. Evenimentul este deschis tuturor, iar atmosfera va fi plină de energie constructivă!

Participarea este GRATUITĂ, iar locurile sunt limitate. Asigură-ți locul înscriindu-te acum accesând acest link.

Proiectul „Empowering Youth for a Stronger European Democracy” este finanțat de către Parlamentul European prin apelul de finanțare pentru acțiuni de implicare a cetățenilor în domeniul comunicării în vederea alegerilor europene din 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor