logo
RNTV Live

Momente de neuitat trăite la NEVERSEA de peste 260.000 de oameni

image-2022-07-11-25672603-41-festivalul-neversea-2022
Ștefan Petre

A patra ediție a festivalului Neversea s-a bucurat de un număr de peste 260.000 de participanți, care au avut ocazia să urmărească un show de neuitat făcut de peste 150 de artiști faimoși la nivel național și internațional în cadrul a 4 zile și 4 nopți de festival.

Această ediție Neversea stabilește un nou record de participanți, sub semnul emoției revederii dintre artiști și public, după 2 ani de pauză provocată de pandemie.

Ultima zi a festivalului (cea de duminică) a fost unică cei peste 63.000 de oameni adunați la malul mării.

Renumitul rapper TYGA a stârnit zeci de mii de aplauze și a coborât de mai multe ori de pe scenă pentru a saluta publicul, ba chiar a urcat mai multe tinere pe scenă pentru a cânta și a dansa alături de el la finalul momentului artistic.

Timmy Trumpet a făcut și el show, demonstrând o energie incredibilă. Încântat din cale afară de fanii care au venit să îl vadă, artistul a sărit de pe pupitru, a dansat pe scenă și a făcut o atmosferă de vis. A fost memorabil remixul piesei „Just the two of us”, cântată (în versiunea originală) de Bill Withers și Grover Washington Jr..

Timmy Trumpet și-a anunțat fanii că este proaspăt căsătorit, invitându-i să danseze împreună și chiar urcându-și soția, pe unguroaica Anette, pe scenă. Australianul și-a încheiat apoteotic momentul, strigând: „Te iubesc, România!”.

Duo-ul de DJ Dimitri Vegas & Like Mike, aflați în top 5 în clasamentul Top 100 DJ realizat de revista DJ Mag, au oferit publicului unul dintre cele mai spectaculoase momente de tipul „Crowd Control”.

Ediția Neversea din acest an a fost închisă de Tujamo, cu un show live, fără un setlist prestabilit. Cunoscutul DJ s-a ghidat după energia publicului pentru a pune muzică live, mărturisind că i-a fost dor de Neversea.

Bineînțeles, nu puteau lipsi artiștii români. Delia și trupa sa, headlineri ai festivalului, au cântat alături de public celebre piese vechi și noi, iar fetele de la NERVO care, timp de 15 minute, au urcat pe scenă alături de Alexandra Stan, au întreținut și ele atmosfera.

ONE TRUE SINGER (RARESH, ADI, ERIKA, ISAC) au făcut și ei show pe mainstage-ul Neversea în cea de-a patra și ultima zi a festivalului.

Scenele secundare au atras și ele mii de oameni

Fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat au preferat și în ultima zi scena The Ark. Rapperii Oscar și Ian au rezonat perfect cu publicul, iar line-up-ul de duminică a fost completat de artiști precum Culese din Cartier, Krewella și Dirtyphonics.

Scena Temple a fost deschisă, în ultima zi de festival, de trupa Mahony, revenită la Neversea, căreia i-au urmat Jamie Jones și Richy Ahmed. Iubitorii de house, deep house, tech house și techno au avut astfel parte de călătorii muzicale unice.

La scena Oasis, cântăreți și DJ precum Maya, Chris Hype, Sasha Lopez, Hiddn, Albwho, DJ Andi, Rosario Internullo, Korolova și Alex Kennon au realizat mix-ul perfect de house, deep și tech house.

Sursă: HotNews

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor