RONA HARTNER trece prin clipe de coșmar: ea își spune durerea pe internet.

În vârstă de 50 de ani, Rona Hartner trece prin clipe de coșmar. Artista a fost diagnostica din nou cu cancer în stadiul IV, cu metastaze. Verdictul cumplit a venit la câțiva ani după ce Rona reușise să se vindece. De această dată, boala a apărut la plămâni.

Rona a trimis un mesaj pe o rețea de socializare. Chiar dacă e optimistă, artista resimte oboseala și durerea. Ea crede că boala s-a instalat din cauza stresului pe care îl poartă. Dacă prima dată a reușit să se vindece, de data aceasta simte că nu mai are putere.

Artista simte oboseala, epuizarea atât fizic, cât și emoțional. Ea își pune încrederea în Dumnezeu și speră la o minune.

„ Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată” spune Rona.

Cântăreața își dorește să apuce ziua în care își va termina albumul muzical. Ea vrea să scrie o carte, dar organismul nu îî dă pace. Artista simte o scădere a tonusului, ca o degradare a corpului, stare cu care nu poate lupta. Ea îi îndeamnă pe cei apropiați și nu numai să se roage pentru ca starea ei să se îmbunătățească: „M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *