Sursa: istockphoto.com
Uneori ieșitul cu prietenii sau chiar familia poate deveni o rutină la modul în care faceți exact aceleași lucruri devenind puțin monotonă întreaga activitate. Discuțiile purtate cu aceștia sunt cele care păstrează relația însă pot apărea și alți factori ce o pot chiar îmbunățății. Prin activițățile/modurile prezentate mai jos sper să descoperiți plăcerea de a explora cât mai multe moduri în relaționarea cu cei din jur.

1. Plănuiți seri de film/concerte

  • Vizionatul unui film sau ascultarea muzicii live vă poate aduce mult mai aproape prin simplitatea acestor activițății cât și a gusturilor fiecăruia. Acțiunea filmului sau versurile muzicii pot deschide noi căi prin care să vă cunoașeti mai mult.

2. Practicați un sport împreună

  • De la mers prin parc până la înot nu este nicio diferență când vine vorba despre relații. Conversațiile lungi prin parc sau între pauzele unui atrenament vă dezvolta din toate punctele de vedere. De asemenea, prin practicarea unui sport alături de prieteni vă angajați într-un stil de viață sănătos împreună ceea ce vă aduce stabilitate și o stare mai bună de spirit.

3. Gătiți

  • Pentru mine gătitul pare destul de plictisitor însă când vine vorba să gătesc cu o persoana dragă totul devine mai interesant. Modul de a găti, gusturile, dorințele estetice sunt diferite dar toată activitatea de a găti cu cineva chiar se demonstrează a da dovada de lucru în echipă. Lucrul în echipă aducând extrem de multe plusuri pentru cum cooperezi cu cei din jurul tău, cum controlezi anumite comportament și cum poți ajunge la un punct comun cu cineva în public.

4. Împărtășiți-vă pasiunile

  • Poate prietenul/prietena ta are o pasiune pentru cosmos/nave spațiale sau un anumit sport, în acest caz încearcă să intri în tărâmul acela. Cu cât observați mai mult persoanele din jurul vostru făcând lucurile ce îi pasioneaza empatizați mult mai mult cu ei ce aduce la o relatie emotionala mai strânsă. Iar partea interesantă, descoperiti lucruri total noi din domeniul prietenilor voștri! Acest lucru nu trebuie făcut des, este îndeajuns și să întrebați sau să îi acompaniati 1 data la 2/3 luni în activitățile respective.

Acestea sunt câteva dintre modurile mele favorite de a petrece timp cu persoanele dragi pe care le consider salvatoare în momentul în care te găsesti în aceeasi situatie, plictisit de aceleasi discuții.

Iar pe parcursul acestor activițăți, a pune întrebări este perfect normal. Niciodată nu vom cunoaste o persoana în întregime așadar e total în regulă să ne mai punem întrebări ce pot părea ,,banale”.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *