logo
RNTV Live

Modernizările de pe Bulevardul Independenței dau peste cap transportul în comun din Ploiești

bulevard_independentei
Ștefan Petre

În contextul începerii lucrărilor de refacere a carosabilului de pe Bulevardul Independenței, în segmentul cuprins între Gara de Sud și CONPET, începând cu data de 19 septembrie 2023, la ora 09:30, traseele 2, 32, 32 scurt și 32 barat vor urma rute ocolitoare.

Mijloacele de transport în comun vor utiliza, potrivit unui anunț făcut de TCE, Strada Bobâlna – atât în direcția din centru către sud, cât și în direcția din sud către centru.

Pe traseul acestor rute ocolitoare, stațiile publice deja existente vor fi folosite. Cu caracter temporar, se vor înființa două noi stații în direcția către centrul orașului, acestea fiind poziționate în dreptul stațiilor corespunzătoare sensului de deplasare dinspre centru spre sud, respectiv “Pelicam” și “Liceul de Muzică”.

Mai mult, traseele troleelor 44 și 202 nu vor mai ajunge la sud. Pe strada Vasile Milea, se înființează temporar o nouă stație denumită Parc Toma Socolescu.

Citește și: ȘANTIER PE BULEVARD

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor