Sursa foto: Sport.ro

MM Stoica, conducătorul echipei FCSB, a manifestat o reacție puternică atunci când a discutat despre CSA Steaua. El a afirmat că nu acordă atenție meciurilor formației denumite „militari”, caracterizând echipa din Ghencea drept rezultatul unei înființări comuniste.

MM Stoica a exprimat opinia sa despre CSA Steaua afirmând că consideră că este rezultatul unei înființări comuniste.

„Nu m-am uitat niciodată la meciuri, pentru că eu consider că echipa asta o creaţie comunistă şi e o ofensă la adresa noastră.

Peluza Sud o cunosc şi chiar i-am apreciat tot timpul, le-am apreciat verticalitatea, chiar dacă niciodată nu am avut o relaţie foarte bună cu ei. E o echipă care nu are viitor, cheltuie foarte mulţi bani din bugetul statului. E o ofensă. 

Şi cred că, până la urmă, cineva va răspune penal pentru asta. Nu pot să mă uit la asta (n.r. – la meciurile celor de la CSA Steaua)”, a spus, la Orange Sport, Mihai Stoica.

Într-o altă declarație, MM Stoica a menționat faptul că echipa Steaua a avut un meci împotriva echipei CFR.

„Mergeţi pe ideea că nu vă interesează Steaua”, i-a zis Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și moderatorul emisiunii „Sport Center” de la Orange Sport.

Reprezentantul echipei FCSB a răspuns: „Nu, Steaua mă interesează, a jucat aseară (n.r. – duminică), 1-0 cu CFR, 42.439 nu e un număr de telefon, e numărul de spectatori care au fost pe Arena Naţională”.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *