logo
RNTV Live

Misterul rănilor primarului Cătălin Cherecheș, capturat în Germania, rămâne nerezolvat

chereches-ranit
Dumitrache Catalina

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a exprimat incertitudinea în ceea ce privește originile rănilor observate pe fața primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, după capturarea sa în Germania.

Într-o declarație la Arad, Predoiu a menționat că, conform informațiilor preliminare, rănile ar fi rezultat dintr-o tentativă de a evita legitimarea, suggerând o lovitură în timpul fugii, dar nu s-a precizat dacă aceasta ar fi provenit de la polițiști sau altcineva. Ministrul a subliniat că așteaptă informații suplimentare de la autoritățile germane.

Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare și dat în urmărire internațională, a fost localizat și reținut în Augsburg, Germania, unde intenționa să fugă din țară. Predoiu nu a oferit detalii precise cu privire la momentul aducerii sale înapoi în țară, indicând că sunt implicate mai multe instituții în procedură, inclusiv autorități străine.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor