logo
RNTV Live

Misiunea salvatorilor montani: În ciuda criticilor, profesionalism neîntrerupt

407991132_764140205740529_9190443191863069447_n
Constantin Corina

Angajamentul inabalabil al salvamont Brașov: Muntele, misiunea și realitatea!

Salvatorii montani nu au o meserie periculoasă; ei pur și simplu se plimbă pe munte și petrec timp în mijlocul naturii!

Ideea că salvatorii montani nu necesită consiliere psihologică, nu merită sporuri și nici măcar să iasă mai devreme la pensie este greșită. Activitatea lor nu este lipsită de contact cu situații și imagini care pot afecta emoțional, iar uzura fizică și psihică este inevitabilă în urma efortului depus zi de zi!

Propunerea de a reduce numărul salvatorilor montani în cadrul serviciilor salvamont pentru a îndeplini condițiile legale și pentru a diminua deficitul bugetar este problematică!

Indiferent de decizia luată de legiuitor, salvatorii montani își vor continua activitatea cu profesionalism 24 de ore din 24 conform postarii de pe facebook!

Vor menține pregătirea constantă și vor interveni cu profesionalism în cel mai scurt timp posibil pentru a vă salva, indiferent de cât de periculoase pot fi acțiunile de salvare!

Chiar și în condițiile unui deficit enorm de personal, vor răspunde POZITIV la toate cazurile la care sunt solicitați să intervină!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor