Featured Video Play Icon

Scene desprinse parca dintr-un film de actiuhne s-au petrecut in Buzau. O mireasa a pus la cale un scenariu care s-a lasat cu amenzi. Tanara urma sa fie furata de la restaurantul unde avea loc nunta de trei barbate masati, inarmati. Numai ca pe fir au intrat politistii.

Potrivit IJP Buzău, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la miezul nopții, polițiștii au depistat în trafic un autovehicul, ai cărui pasageri erau ieșiți din mașină pe timpul deplasării, fără a avea cuplate centuri de siguranță. Aceștia purtau echipament de tip combat, iar în mâini țineau replici ale unor arme. Polițiștii au oprit autovehiculul pentru control, stabilind că ocupanții acestuia sunt 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din București, Prahova și Tulcea.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că tinerii reprezintă o societate comercială, ce are ca domeniu de lucru înregistrat „alte activităţi recreative și distractive”.

Bărbații au precizat că au fost contractați de către o tânără, de 22 de ani, din Brăila, să o preia de la un local dintr-o comună a județului Buzău, unde avea loc petrecerea pentru marcarea oficierii căsătoriei acesteia.

În urma controlului, polițiștii au constatat că armele ținute în mână de bărbați pe timpul deplasării erau machete din material plastic negre. Persoanele în cauză au fost amendate.  

By Costin