Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, este prezent sâmbătă în municipiul Ploiești pentru lansarea cărții sale intitulate „Bătălia pentru Viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”. Evenimentul are loc la Palatul Administrativ..

Lansarea cărții este organizată cu sprijinul Asociației Proiectul România 2030, Editurii Litera și Bibliotecii Județene „Nicolae Iorga” din Ploiești, demonstrând astfel interesul pentru dezbateri și discuții privind viitorul țării noastre.

Cei prezenți au avut ocazia să asculte perspectivele și gândurile lui Mircea Geoană cu privire la evoluțiile recente din politica internă și internațională, dar și la modul în care România poate contribui la construirea unui viitor mai solid și prosper.

Această lansare de carte reprezintă un moment important pentru comunitatea locală, oferind oportunitatea de a interacționa cu un înalt reprezentant al NATO și de a explora perspectivele strategice pentru viitorul țării noastre.

Evenimentul include și o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, oferind participanților oportunitatea de a discuta direct cu Secretarul General Adjunct al NATO și de a obține mai multe informații despre conținutul cărții sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *