Foto: BBC

O femeie din SUA, Kelsey Hatcher, în vârstă de 32 de ani, cu un uter dublu rar, a experimentat o sarcină „una dintr-un milion”.

Ea a născut două fete în două zile consecutive, după 20 de ore de travaliu, la Spitalul de la Universitatea din Alabama din Birmingham.

Fetele, descrise ca gemeni fraterni cu zile de naștere separate, au fost salutate drept „bebele miracol” de către mama lor pe rețelele de socializare. Aceasta a menționat că familia s-a întors acasă pentru a sărbători Crăciunul, deși așteptase inițial o dată diferită pentru naștere.

La vârsta de 17 ani, lui Kelsey i s-a diagnosticat un uter dublu, o anomalie rară afectând 0,3% dintre femei. Șansele de a rămâne gravidă în ambele uterine, cunoscută sub denumirea de sarcină dicavitară, erau de „unul la un milion”, conform medicilor de la UAB. Această situație, rar întâlnită în întreaga carieră a unui obstetrician, a fost gestionată cu succes, iar Kelsey a documentat experiența sa neobișnuită pe Instagram, exprimând uimirea și bucuria față de miracolul vieții.

„Am fost șocată… Pur și simplu nu ne-a venit să credem”, și-a amintit ea.

Ea a continuat să-și documenteze călătoria neobișnuită pe Instagram. O actualizare la 38 de săptămâni a întrebat: „Ce naiba?! CUM am ajuns până aici?!”

UAB a descris sarcina ei ca fiind o rutină. Profesorul Richard Davis, care a cogestionat nașterea, a subliniat că fiecare copil s-a bucurat de „spațiu suplimentar pentru a crește și a se dezvolta”.

Acest lucru se datorează faptului că fiecare copil avea un pântec pentru sine, a spus el – spre deosebire de o sarcină gemelară tipică.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *