Două minore din Prahova au fost constranse, timp de trei luni, de un individ din capital sa faca videochat si sa se prostitueze. Mai mult, se pare ca erau incatusate ca sa nu poata fugi. Pe fir au intrat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, care au deschis ancheta pentru trafic de minori.

Din cercetări anchetatorilor a reieșit faptul că în perioada mai – iunie , bărbatul ar fi recrutat, adăpostit și primit, în scopul exploatării sexuale, două minore, pe care le-ar fi constrâns să practice activități de videochat și prostituție.

Una dintre minore era în plasament la un asistent social, fapt de care ar fi profitat persoana bănuită, în activitatea de exploatare.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii de la Crimă Organizată, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *