Ministrul Transporturilor și prim-vicepreședinte PSD, Sorin Grindeanu, a replicat acuzațiilor de a fi un „socialist de caviar” în urma dezvăluirilor privind o notă de plată în valoare de 1.500 de lei, în timpul unei vacanțe la Poiana Brașov. Într-un interviu la Prima TV, Grindeanu și-a apărat decizia de a sărbători ziua sa de naștere într-un hotel de lux, subliniind transparența sa în privința cheltuielilor.

Întrebat dacă îi place luxul, Grindeanu a explicat că a sărbătorit ziua sa de naștere în Poiana Brașov, iar notița ridicată de G4media.ro a fost de 1.500 de lei. A menționat că a fost transparent și a trimis facturile pentru cazare și alimentație pentru a arăta că toate cheltuielile au fost plătite din propriul său buzunar.

„N-am nici cel mai mic motiv să mă ascund când merg și fac anumite lucruri pe care le plătesc din banii mei. Da, a fost o notă de plată de 1.500 de lei în zilele acelea, dar, repet, era în preajma zilei mele. Am băut vin de Recaș, e vin din Banat, e vinul meu preferat, împreună cu alți prieteni. N-am de ce să mă ascund, n-am nici cel mai mic regret”, a afirmat Sorin Grindeanu la Prima TV.

Ministrul Transporturilor a subliniat că este riguros în a păstra facturile pentru toate cheltuielile sale și că nu are motive să se ascundă de propriile sale acțiuni. A respins eticheta de „socialist de caviar” și a reiterat că fiecare cheltuială a fost făcută cu transparență și responsabilitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *