logo
RNTV Live

Ministrul Energiei cheamă la ordine comandamentul de iarnă: Temperaturile scad, iar pregătirea noastră este esențială

sebastian burduja
Theo Tănăsescu

Luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, declară că a convocat ședința comandamentului energetic de iarnă și depune eforturi considerabile pentru a preveni orice fel de probleme.

”Gerul vine şi trebuie să fim pregătiţi. Am convocat şedinţa comandamentului energetic de iarnă şi vom face tot posibilul să nu fie niciun fel de probleme”, spune ministrul Energiei pe Facebook.

Sebastian Burduja menționează că, „în ciuda tuturor, în cazul unor condiții meteorologice extreme care pot duce la întreruperea furnizării de curent pentru cetățeni, există câteva măsuri pe care le pot lua pentru a menține căldura în casă, pentru a crește temperatura corpului și pentru a asigura siguranța lor”.

”Important: dacă liniile electrice sunt rupte, nu le atingeţi, ţineţi familia şi animalele de companie departe. Raportaţi liniile întrerupte companiei de utilităţi! Toate sfaturile sunt într-un super ghid, pregătit de prof. Dumitru Chisăliţă, de la Asociaţia Energia Inteligentă. Vă rămân la dispoziţie pentru a trece cu bine împreună peste această perioadă”, spune ministrul Energiei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor