logo
RNTV Live

Ministrul Economiei emite o declarație fermă privind tensiunile din coaliție: “Unii au adoptat o perspectivă electorală”

stefan_oprea
Iorgu Theo

Ministrul Economiei, Ștefan Oprea, a afirmat joi, referitor la tensiunile din coaliție, că există persoane care au adoptat deja o abordare electorală, dar din perspectiva relațiilor între miniștri, colaborarea funcționează eficient.

”Din punct de vedere al relaţiilor între miniştri, am spus lucrul acesta şi repet, funcţionăm foarte bine. Procesul de avizare şi de colaborare interministerială funcţionează, avem domenii unde suntem foarte apropiaţi, de exemplu proiecte pe energie”, a spus Ştefan Oprea după şedinţa de Guvern, întrebat despre tensiunile din coaliţie.

Ştefan Oprea a precizat că ”astfel de lucruri în interiorul guvernului funcţionează, iar din punctul lui de vedere, ca ministru al economiei antreprenoriatului şi turismului, foarte bine”.

Ministrul Economiei a evidențiat că a urmărit cu atenție declarațiile prim-ministrului Marcel Ciolacu.

”Cred că a fost foarte tranşant, în momentul în care a spus că dacă se va întâmpla un astfel de gest şi mandatul lui va fi imediat trimis către către Cotroceni. Eu personal cred că nu se va întâmpla acest lucru, sunt persoane care au intrat deja în logica electorală dar la guvern avem atât de multe lucruri de făcut încât împreună cu ceilalţi colegi miniştri suntem foarte concentraţi pe activitatea de reorganizare, de reformă, de simplificare astfel încât să fim mult mai aproape de mediul de afaceri”, a spus Oprea.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor