logo
RNTV Live

Ministerul Familiei dezminte Fake News: Nu solicităm date despre sănătatea copiilor și a familiei, nu distribuim în școli așa-zisul „Chestionar al familiei” 

B2872EE9-CA2D-4CB6-8B14-090775AAF4F3
Tudor Teodora

Ministerul Familiei dezminte un Fake News care ar circula pe rețele de socializare și precizează că nu solicită date despre sănătatea copiilor și a familiei și nu distribuie în școli așa-zisul „Chestionar al familiei”.

Potrivit sursei citate, pe rețelele de socializare circulă mesaje prin care părinții sunt avertizați că Ministerului Familiei solicită date despre sănătatea copiilor și a familiilor acestora. Mai mult, este prezentat un formular care, aparent, aparține Institutului Național de Sănătate Publică, iar mesajele manipulatoare îi sperie pe părinți că prin completarea formularului se poate ajunge la separarea copiilor de familia lor.

„RESPINGEM FERM orice astfel de afirmație care face parte doar din propaganda împotriva singurei legi din România prin care copiii SUNT ȚINUȚI ÎN FAMILIE”, se arată într-un mesaj al Ministerului Familiei.

Precizările Ministerului Familiei:

Ministerul Familiei NU A SOLICITAT de la școli informații despre sănătatea copiilor!!!!

Ministerul Familiei NU a distribuit în școli chestionare despre sănătatea familiei!!!

Ministerul Familiei SPRIJINĂ toți copiii din România și nu dorește separarea lor de familie!!!

“Chestionarul familiei” NU APARȚINE Ministerului Familiei!!!

Pe rețelele de socializare circulă mesaje prin care părinții sunt avertizați că Ministerului Familiei solicită date despre sănătatea copiilor și a familiilor acestora. Mai mult, este prezentat un formular care, aparent, aparține Institutului Național de Sănătate Publică, iar mesajele manipulatoare îi sperie pe părinți că prin completarea formularului se poate ajunge la separarea copiilor de familia lor.

RESPINGEM FERM orice astfel de afirmație care face parte doar din propaganda împotriva singurei legi din România prin care copiii SUNT ȚINUȚI ÎN FAMILIE.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor