logo
RNTV Live

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziție 3 ghiduri de educație rutieră pentru fiecare nivel de învățământ

444224665_844757761022264_2276951652431294_n
Constantin Corina

Indiferent de rolul pe care îl jucăm în trafic – fie că suntem pietoni, pasageri sau conducători – cunoașterea și respectarea regulilor de circulație sunt cruciale pentru siguranța noastră și a celor din jurul nostru.

În acest context, Ministerul Educației și Ministerul Afacerilor Interne din România au luat inițiativa de a oferi sprijinul necesar tinerilor și copiilor pentru a deveni participanți responsabili în trafic. Pentru acest lucru, au dezvoltat ghiduri de educație rutieră adaptate diferitelor niveluri de învățământ, începând de la primar până la liceu.

  • Ghidul de educație rutieră pentru învățământul primar oferă o introducere simplă și accesibilă în lumea regulilor de circulație. Este conceput să fie interactiv și captivant pentru copii, folosind exemple practice și activități care să-i ajute să înțeleagă conceptele de bază ale siguranței rutiere.
  • Pentru învățământul gimnazial, ghidul de educație rutieră se extinde, abordând subiecte mai complexe și situații de trafic mai variate.
  • Pentru elevii din învățământul liceal, ghidul de educație rutieră oferă informații detaliate despre regulile de circulație.

AICI POT FI ACCESATE GHIDURILE

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor