logo
RNTV Live

Milionarul Elon Musk nu va finanța candidații prezidențiali din SUA

Twitter-‘cheated-thousands-it-fired-out-of-their-severance-Elon-Musk-owes-over-500-million
Constantin Corina


Elon Musk, CEO-ul Tesla, a declarat că nu va finanța niciun candidat la prezidențialele SUA, inclusiv nici pe Donald Trump, nici pe Joe Biden.

Recent, fostul președinte Trump s-a întâlnit cu Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, într-un cadru restrâns în Florida. Republicanul spera să obțină o donație semnificativă pentru campania sa electorală.

Cu toate acestea, Musk a transmis un mesaj clar prin rețeaua socială X, deținută de el: “Ca să fiu extrem de clar, nu donez bani niciunui candidat la președinția SUA”.

Înainte de aceasta, Nikki Haley a anunțat că renunță la competiția cu Trump pentru nominalizarea candidatului Partidului Republican. Prin urmare, este aproape cert că în noiembrie va avea loc o a doua confruntare între Trump și Biden pentru Casa Albă.

În acest moment, campania președintelui Joe Biden continuă să dețină un avantaj față de cea a lui Trump. Nici dependența fostului președinte de comitetele de acțiune politică pentru a-și finanța onorariile juridice nu a ajutat situația.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor