Fostul premier PSD, Mihai Tudose, a comentat problemele apărute la noul pod de la Brăila și a menționat că această lucrare nu a fost încă recepționată. El a subliniat că pe pod s-a plouat, iar asfaltul nu a fost realizat corespunzător. Tudose a explicat că nu toată lumea este fericită cu existența acestui pod și că aceste probleme pot fi considerate tipic românești, menționând povestea unor muncitori care nu și-ar fi primit banii la timp și ar fi slăbit șuruburile. El a ironizat ideea că podul ar fi fost făcut pentru bicicliști, subliniind că nici pe Golden Gate nu se poate circula cu camionul. Totuși, fostul premier a menționat că aceste deficiențe sunt de competența constructorului și că sunt garantate, fiind responsabilitatea sa să remedieze aceste probleme.

Fostul premier a adăugat că există mai multe motive pentru care „nu toată lumea este fericită cu acest pod”, menționând că unii ar fi avut de pierdut din cauza eliminării bacurilor și a altor surse de venit. De asemenea, el a adăugat că alții ar putea fi nemulțumiți deoarece consideră această lucrare ca o realizare a PSD-ului.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a confirmat că podul nu a fost încă recepționat și a anunțat că se va deplasa în zonă pentru a inspecta starea drumului expres Galați-Brăila și pentru a investiga mai detaliat situația de pe pod.

De menționat că circulația pe noul pod de la Brăila a fost deschisă în vara acestui an, însă au apărut mai multe probleme, care sunt în prezent soluționate de către constructor.

Sursa: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *