logo
RNTV Live

Microsoft anunță Copilot, instrumentul AI, care va fi integrat în noua versiune de Windows 11

OIF
Constantin Corina

Microsof anunță Copilot, inteligența artificială, care va fi integrată în următoarea versiune a Windows 11, începând cu data de 26 septembrie

Noul instrument AI, numit Copilot, va funcționa în aplicațiile web și de productivitate ale companiei Bing, browser Edge și suita de software Microsoft 365.

Software-ul AI actualizat va fi lansat cu cele mai recente modificări ale Windows 11 pe 26 septembrie.

Va fi disponibil în Microsoft 365 Copilot pe 1 noiembrie, când instrumentul AI pentru întreprinderi foarte așteptat va fi disponibil în general pentru cumpărare.

Ce schimbări vor mai apărea:

  • Actualizarea Windows 11 – este una dintre cele mai complexe de până acum, aducând toate capabilitățile Copilot și noile experiențe bazate pe AI în aplicații precum Paint, Photos, Clipchamp și multe altele, direct pe PC.
  • Bing va adăuga suport pentru cel mai recent model DALL.E 3 de la OpenAI astfel că va oferi avantaje precum răspunsuri personalizate, pe baza istoricului căutărilor, sau o nouă experiență de shopping bazată pe AI, spre exemplu.
  • Microsoft 365 Copilot va fi disponibil pe scară largă pentru clienții enterprise începând cu data de 1 noiembrie 2023 alături de Microsoft 365 Chat, un nou asistent AI care va transforma modul în care lucrăm.
  • Microsoft vine și cu noi dispozitive Surface compatibile cu toate aceste actualizări, care vor fi disponibile pentru precomandă începând din 21 septembrie.

Microsoft a anunțat joi trei laptop-uri – Surface Laptop Go 3, Surface Laptop Studio 2 și Surface Go 4 For Business – și Surface Hub 3, versiunea mai nouă a tablei sale interactive.

Microsoft a lansat 365 Copilot în previzualizare la începutul acestui an și a declarat în iulie că funcțiile le-ar costa clienților săi 30 USD per utilizator în fiecare lună la prețuri de listă, pe lângă abonamentele lor existente.

‎‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor