logo
RNTV Live

Microbuz condus pe raza municipiului Ploiești fără ca șoferul să dețină atestat profesional. Rezultatele controalelor din această dimineață/ UPDATE

control microbuz
Mihai Constantinescu

Microbuz condus pe raza municipiului Ploiești fără ca șoferul să dețină atestat profesional. Rezultatele controalelor din această dimineață.

În această dimineață au organizat o acțiune rutieră care a vizat verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane..

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au verificat 180 de autovehicule destinate transportului de persoane, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 12 au fost aplicate conform OUG 195/2002 și 2 conform HG 69/2012, privind legislația specifică transportului rutier.

Valoarea sancțiunilor este de 2.030 de lei.

În timpul acțiunii a fost descoperit și un șofer care se afla la volanul unui microbuz deși nu avea acest drept. Nu deținea atestat profesional.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor