logo
RNTV Live

Micii dansatori din Slănic Parhova se întorc acasă cu premiile 3 și 5 de la competiția International Dance Open din Croația!

440414336_2866433466866534_5937376936882536171_n
Constantin Corina

În cadrul competiției internaționale de dans, Finalele Mondiale International Dance Open, echipa de dans “Class Dance” din Casa de Cultură Slănic, România, a demonstrat un nivel extraordinar de talent și determinare, urcând pe podium și obținând poziții remarcabile în competiția acerbă cu reprezentanți din peste 40 de țări de pe 3 continente și peste 150 de școli de dans.

Performanțele lor remarcabile au fost recunoscute astfel:

  • Locul 5 în categoria open production junior
  • Locul 3 în categoria show dance production junior

Aceste rezultate impresionante reflectă pasiunea, angajamentul și munca grea depuse de membrii echipei “Class Dance”, sub îndrumarea și conducerea lor.

Echipa de dans din Slănic Prahova, care își desfășoară activitatea la Casa de Cultură Slănic, este condusă cu pasiune și pricepere de către doamna coregrafă Gabriela Antonescu.

Un rezultat incredibil pentru o mână de copii care se antrenează de aproximativ un an jumătate, având în componență unii membrii de doar câteva luni. MULTE MULTE FELICITĂRI DRAGILOR!!! Le meritați mai mult decât din plin. Acest trofeu este o recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor făcute atât de către copii, cât și de către părinți.

Mă înclin și vă mulțumesc din toată inima tuturor celor care au făcut posibilă aceasta deplasare: părinți care susțineți necondiționat copii și faceți eforturi imense pentru aceștia, sponsori, oameni simpli care au donat pentru visul lor, respect și prețuire doamnei Elena Ely Olteanu fără de care nu am fi putut reuși să închegăm ceea ce facem astăzi. – transmite Gabriela Antonescu, într-o postare pe facebook.

Foto: Gabriela Antonescu

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor