logo
RNTV Live

Metrorex a anunțat că lucrările la stația Piața Unirii 2 vor fi prelungite până în data de 10 mai, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

Unde-se-pot-face-abonamente-la-metrou-pentru-elevi-si-studenti.-Casieriile-deschise-de-Metrorex-1024×554
Dudau Andreea Valentina

Metrorex a anunțat că lucrările la stația Piața Unirii 2, ieșirea spre Hanu’ lui Manuc, vor fi prelungite până în data de 10 mai, din cauza vremii nefavorabile!

Metrorex a anunțat vineri că lucrările la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, vor fi prelungite până pe data de 10.05.2024 din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă.

Potrivit comunicatului de presă emis de companie, lucrările de la stația Piața Unirii 2 includ decopertarea suprafețelor placate și refacerea acestora prin tencuirea pereților, zugrăveli cu vinarom și placare cu travertin.

“Pe durata întregii lucrări, zona va fi marcată corespunzător cu bandă de semnalizare și plasă de protecție”, a mai comunicat compania, sugerând călătorilor să folosească celelalte intrări disponibile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor