logo
RNTV Live

MESERIA DE POLIȚIST VA FI PROMOVATĂ ÎN MALL

Costin

Au mai ramas cateva zile de inscrieri la scolile de politie din Campina si Cluj. Tinerii care vor sa afle mai multe detalii despre admiterea in aceste unitati de invatamant se pot intalni joi, 9 mai, cu politistii prahoveni in incinta unui mall din Blejoi, unde va avea loc o actiune de promovare a meseriei de politist.

Tinerii care vor să devină polițiști mai au câteva zile la dispoziție pentru a se înscrie la una din școlile de poliție.

Cei care se înscriu își vor putea depune documentele pentru dosarul de recrutare – până la data de 21 mai, timp în care se face și evaluarea psihologică. Proba de evaluare a performanței fizice se va susține în perioada 25 – 31 mai, iar cea de evaluare a cunoștințelor pe data de 15 iunie. Examinarea medicală se realizează în perioada 19 iunie – 12 iulie 2024. Tinerii pot afla detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor și joi, 9 mai, de la ora 16.30 în cadrul unei acțiuni organizate într-un mall din Blejoi.

În școlile de poliție de la  Câmpina și Cluj-Napoca sunt disponibile 1.640 de locuri. Cele mai multe,  1.340, sunt la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor