Kristina Raspopova, însoțitoare de bord în avionul rus prăbușit, era soră cu procurorul adjunct dintr-unul dintre orașele regiunii Celiabinsk. Înainte de tragicul accident aviatic, ea a trimis un mesaj familiei. Înainte de decolare, a comunicat rudelor sale că zborul lor avea întârziere.

Potrivit publicației Baza, femeia ar fi trimis un mesaj rudelor înainte de decolare în care le anunță că zborul a fost întârziat. „Stewardesa avionului prăbușit este sora procurorului adjunct al unuia dintre orașele din regiunea Celiabinsk. Acesta a explicat că Raspopova a zburat la Moscova în urmă cu câteva zile, unde aștepta un zbor spre Sankt Petersburg. Miercuri rudele au vorbit cu ea și femeia a spus că echipajul așteaptă un apel important și apoi zboară ‘azi sau mâine’. În plus, potrivit însoțitoarei de bord, avionul a fost reparat chiar înainte de plecare”, scrie canalul TG.

Avionul a fost trimis pentru „reparații pe termen scurt și de neînțeles”, chiar înainte de zbor, scrie canalul de telegram al Cheka-OGPU, considerat un apropiat al Kremlinului.

Mai multe informații găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *