logo
RNTV Live

Medima: nouă clinică de excelență în imagistică medicală

Paturi-ATI-Spitale-COVID-19-Coronavirus
Andrei-Vlăduț Gușter

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală, Medima, a inaugurat recent o nouă locație în Slobozia, printr-o investiție considerabilă de aproximativ 1.3 milioane de euro.

Amplasată pe șoseaua București-Constanța 34, clinica Medima Slobozia oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN utilizând tehnologii ultraperformante și de cea mai înaltă calitate. Aceasta marchează finalul anului 2023 pentru rețeaua Medima, acum alcătuită din 15 clinici operaționale la nivel național.

Dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, clinica Medima Slobozia găzduiește aparate precum RMN Magnetom Sempra 1.5T și CT SOMATOM go.Now.

Pacienții beneficiază de o gamă extinsă de servicii medicale în cadrul acestei noi clinici, acoperind toate tipurile de examinări prin rezonanță magnetică (RMN) și tomografie computerizată (CT), de la investigații uzuale ale diferitelor zone anatomice până la analize avansate, extrem de utile în cazul patologiilor complexe, inclusiv cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Slobozia este alcătuită din medici radiologi de elită, specializați în diverse domenii, care oferă o gamă completă de examinări RMN și CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, renumit expert în imagistică medicală în România, adună o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical al Medima, a declarat: “Inaugurarea celei de-a 15-a clinici, Medima Slobozia, reprezintă rezultatul unei viziuni îndrăznețe și a unui efort colectiv remarcabil. Am creat împreună un mediu medical inovator, oferind pacienților îngrijire de cea mai înaltă calitate într-un mediu sigur. Această deschidere marchează promisiunea noastră de a continua să stabilim standarde ridicate în domeniul investigațiilor imagistice și al îngrijirii medicale personalizate.”

Vlad Ardeleanu, CEO Medima, a adăugat: “O nouă clinică nu înseamnă doar o expansiune fizică, ci și o extindere a angajamentului nostru față de comunitățile pe care le deservim. Prin inaugurarea clinicii Medima Slobozia, reafirmăm misiunea noastră de a aduce excelența în imagistică medicală la nivel local. Suntem mândri să încheiem anul 2023 cu 15 clinici operaționale la nivel național și să continuăm să contribuim la creșterea speranței de viață și la facilitarea accesului la tratamente pentru comunitățile în care activăm.”

Despre Medima:

Medima este o rețea națională de clinici de excelență în imagistică medicală, care furnizează servicii de RMN/CT/PET-CT. Cu 15 clinici moderne operaționale și planuri ambițioase de dezvoltare în România, Medima asigură accesul pacienților la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără așteptări îndelungate.

Echipa Medima este compusă din medici radiologi renumiți, sub conducerea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român de renume și Director Medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul român de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național, iar în 2022, a intrat în parteneriat cu fondul internațional de private equity Integral Venture Partners, pentru a accelera dezvoltarea proiectului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor