logo
RNTV Live

Medicii din Romania se pot angaja pe baza anunțurilor de angajare puși pe stalpi?

AJOFM Prahova, locuri de munca sursă foto Antena 1
Erika Stoica

Anunțul de angajare lipit pe stâlpii din București indică o nouă abordare în recrutarea medicilor pentru a soluționa criza de personal medical cu care se confruntă Spitalul din Târgoviște. Într-o mișcare neconvențională, conducerea spitalului a decis să apeleze la această metodă neobișnuită pentru a atrage atenția medicilor specializați în unitatea de primiri urgențe și SMURD.

Florin Gheorghe, directorul de îngrijiri medicale, subliniază gravitatea situației, cu un flux zilnic de 250-300 de pacienți, care exercită o presiune semnificativă asupra personalului medical existent. Este evidentă nevoia urgentă de a găsi soluții și de a completa echipa cu opt medici specializați.

Deși s-au organizat concursuri de recrutare anterior, lipsa candidaților s-a dovedit a fi o provocare majoră. Această lipsă de interes a determinat conducerea spitalului să ia măsuri extreme, inclusiv afișarea anunțurilor de angajare pe stâlpii din București, în speranța de a atrage noi candidați.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor