logo
RNTV Live

Meciuri importante pentru arbitrajul feminin din România, la începutul lui decembrie

Terteleac_Pesu_Demetrescu-1536×960
Ștefan Petre

La începutul lunii decembrie, se vor desfășura partidele din etapele 5 și 6 ale UEFA Women’s Nations League. Trei dintre acestea vor fi conduse de brigăzi de arbitri din țara noastră.

Ana Maria Terteleac va fi la centrul partidei dintre Ucraina și Polonia, din grupa 3 a League B. Ea va fi asistată la cele două linii de către Alexandra Apostu și Roxana Ivanov, iar Iuliana Demetrescu va fi cel de-al patrulea oficial. Meciul va avea loc vineri, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Stalowa Wola, în Podkarpackie Centrum Pilki Noznej.

Pe 5 decembrie, la meciul dintre Scoția și Anglia, Alina Peșu va fi arbitru central, avându-le alături pe Mihaela Țepușă și Daniela Constantinescu ca arbitre de linie, iar Cristina Trandafir va fi arbitru de rezervă. Partida contează pentru Grupa 1 din League A și se va desfășura de la ora 21:45, la Glasgow, pe Hampden Park.

În aceeași zi, Iuliana Demetrescu va arbitra jocul dintre Țara Galilor și Germania din grupa 3 a League A. Ea va fi asistată la linii de Petruța Iugulescu și Roxana Ivanov, iar Ana Maria Terteleac va fi cel de-al patrulea oficial. Meciul este programat de la ora 20:30, la Swansea, pe Swansea Stadium.

Sursă: FRF

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor