Sursa: the-sun.com

McDonald’s le va oferi acum tinerilor căsătoriți șansa de a mânca nuggets și burgeri în ziua lor cea mare!

Lanțul de fast-food a început cu pachetul de nuntă în Jakarta, Indonezia – unde oaspeții au la alegere dintre 100 de burgeri de pui și 100 de cutii McNugget, sau aceeași cantitate de cheeseburgeri și degete de pui.

Restaurantul a introdus oferta cu sloganul: „Fă momentele de nuntă de neuitat”.

În Hong Kong, cuplurile pot face un pas mai departe și pot chiar să se agațe la restaurant. Ziua cea mare – numită „Petrecerea Fericirii” – vine cu invitații, baloane și o prăjitură masivă de plăcintă cu mere pentru 300 de lire sterline.

Cu asta, cuplul ajunge să închirieze locația pentru două ore, echipamente audio, mâncare care costă 100 de lire sterline și câteva decorațiuni, relatează The Sun. În Marea Britanie, nunta medie poate atinge cu ușurință 30.000 de lire sterline, conform mediei de anul trecut.

Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia, a declarat: „Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar. Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți la un magazin McD, ci doar pentru mâncare, cum ar fi catering cu prețuri care pornesc de la 185 GBP cu o achiziție minimă de 200 de produse.”

Sursa: the-sun.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *