logo
RNTV Live

Max Verstappen a obținut pole-position și la Marele Premiu al Japoniei

max-verstappen-red-bull-racing-1
Dudau Andreea Valentina

Max Verstappen a obținut pole-position și la Marele Premiu al Japoniei în Formula 1! Când va avea loc cursa?

Sâmbătă, la circuitul Suzuka din Japonia, Max Verstappen a stabilit cel mai rapid timp în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Timpul său impresionant de 1:28.197 îl plasează pe Verstappen pe prima poziție pe grila de start pentru cursa de duminică, care va începe la ora 08:00.

Echipa Red Bull a dominat încă o dată sesiunea de calificări, obținând cea de-a 27-a dublă din istoria sa. Coechipierul lui Verstappen, Sergio Perez, s-a clasat pe locul al doilea pe grila de start, la doar 0.066 secunde în spatele liderului echipei. Pe locul al treilea s-a clasat britanicul Lando Norris de la McLaren, la o distanță de 0.292 secunde față de Verstappen. Această pole position este cea de-a 36-a din cariera lui Max Verstappen.

Marele Premiu al Japoniei este programat pentru duminică, cu startul programat la ora 08:00, conform orei din România. Evenimentul va fi transmis în direct pe Antena 3 CNN.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor