logo
RNTV Live

Max, serviciul de streaming anterior cunoscut sub numele de HBO Max, va începe să implementeze restricții pentru accesul la conturi de la alte adrese!

OIP
Constantin Corina

Potrivit declarațiilor lui JB Perrette, CEO și președinte al Global Streaming and Games pentru Warner Bros. Discovery, eforturile companiei în acest sens vor începe în acest an și vor fi aplicate la nivel global începând din 2025.

Moda blocării partajării conturilor, care inițial a contribuit la creșterea numărului de utilizatori pentru serviciile de streaming, se extinde acum și va fi implementată și de Max.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul altor servicii de streaming video, Max speră că blocarea partajării conturilor va încuraja crearea de noi conturi, ceea ce va contribui la creșterea veniturilor companiei.

Chiar dacă această strategie a dat roade pentru Netflix, nu există nicio garanție că va avea aceeași eficiență și pentru celelalte servicii, mai ales că acestea experimentează și creșteri ale tarifelor de abonament în paralel.

La finalul anului trecut, Warner Bros. Discovery a raportat 97,7 milioane de utilizatori la platformele Max, Discovery+ și HBO pe cablu, înregistrând o creștere de 1,8 milioane față de al treilea trimestru al anului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor