Care sunt rezultatele acțiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică

La data de 9 noiembrie curent, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile destinate creșterii siguranței pe drumurile publice, combaterii infracționalității și menținerii unui climat de ordine publică.

În cadrul acestor activități, au fost identificate și legitmate 440 de persoane, au fost supuse controlului 252 de autovehicule, iar 142 de conducători auto au fost testați pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Drept consecință a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 161.340 de lei. Dintre acestea, 175 de sancțiuni au fost acordate pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, iar 40 au vizat încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele cu interes sporit, stabilind 12 filtre în întregul județ.

În urma controalelor de trafic, ca măsură suplimentară, polițiștii rutieri au reținut 14 permise de conducere (unul pentru depășirea regimului legal de viteză și cinci pentru consumul de alcool) și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *