Masuri de ordine la concertul caritabil ce va avea loc vineri pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Sunt asteptati peste 15.000 de spectatori. Asa ca autoritatile au anuntat ca  peste 250 de jandarmi, politisti si pompieri, sprijiniti de agenții de securitate, se vor ocupa de supravegherea concertului si a zonelor din proximitatea acestuia, pentru asigurarea ordinii si linistii publice.

Un concert caritabil va avea loc, vineri 16 iunie, începând cu ora 18.00, pe stadionul „Ilie Oană” din municipiul Ploiești. Cu fondurile adunate va fi extinsă unitatea de primiri urgențe a Spitalului de Pediatrie din municipiu. Pentru buna desfășurare a evenimentului, forțele de ordine se vor afla la stadion și în preajma acestuia.

Pe timpul desfășurării concertului, jandarmii vor acționa prin intermediul dispozitivelor de siguranță publică, ce vor fi constituite atât în interiorul stadionului cât și în zona de proximitate a acestuia, pentru asigurarea ordinii și linistii publice, dar și pentru descurajarea celor care intenționează să comită fapte antisociale.De asemenea, vor fi constituite echipe de specialiști și de intervenție, în măsură să acționeze imediat pentru soluționarea oricăror situații deosebite ce pot aparea cu ocazia afluiri-defluirii participanților sau pe timpul desfășurării concertului”, a declarat GABRIEL ALBU – purtător de cuvânt Jandarmeria Prahova

 Reprezentanții Jandarmeriei Prahova au precizat că accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului. Totodată aceștia spun că nu este recomandată participarea la eveniment a copiilor mai mici de 12 ani și că minorii trebuie obligatoriu să fie însoțiți de către un adult.

La stadion vor fi dislocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

 ”În vederea menținerii climatului de normalitate pentru participanți, vom avea angrenate forțe și mijloace pregătite să furnizeze răspunsul eficient în cazul producerii unui incendiu, pentru acordarea primului ajutor calificat și acordarea asistenței medicale de urgență, respectiv evacuarea în situații de urgență a persoanelor aflate în dificultate”, a precizat ANDREIA URSACHI – purtător de cuvânt ISU Prahova

Și reprezentanții Centrului Antidrog Prahova vor fi prezenți la concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *