Accidentul rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Găgeni din Ploiești. Sunt implicate trei autoturisme, iar o persoană a rămas blocată în interiorul uneie dintre ele. Este vorba despre o femeie de aproximativ 32 de ani.

La fața locului, echipele de intervenție au acționat prompt pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerare și acordare a asistenței medicale de urgență.

Echipamentele de intervenție au inclus o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, sprijinite de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Pompierii au reușit extragerea șoferului blocat, asigurandu-i asistența medicală de urgență. Acesta, conștient și cooperant, a fost preluat de către echipajele medicale prezente la fața locului. Cei doi ocupanți ai celorlalte două autoturisme implicate în accident nu au suferit leziuni semnificative.

În urma impactului, activitățile de gestionare a traficului au fost restricționate temporar pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și a autorităților. Cauzele exacte ale accidentului sunt încă în curs de investigare, iar autoritățile îndeamnă la precauție și respectarea regulilor de circulație în zonă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *