Featured Video Play Icon

Un bărbat de 52 de ani, care avea permisul suspendat și care circula cu o mașină ale cărei numere provizorii erau expirate, și-a pierdut viața în urma unui accident produs în localitatea prahoveana Filipeștii de Târg. Vă avertizăm urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu autoturismul în gardul unei locuințe aflate pe marginea drumului. In urma impactului acesta a fost proiectat în afară autoturismului.

Teribilul accident s-a petrecut, marți după-amiază, în localitatea Filipeștii de Târg, din Prahova. Surse apropiate de anchetă susțin faptul că șoferul, un barbat de 52 de ani, gonea cu viteză excesivă în momentul în care a pierdut controlul volanului. Mașina a rămas prinsă în gardul unei locuințe aflate pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost proiectată în afara autoturismului.

Înainte să se înfigă în gard cu mașina, care avea numere provizorii expirate si era condusa de soferul care avea permisul suspendat, a daramat un stalp, dar si teava de gaze a locuintei. Tocmai de aceea în zonă și-au făcut apariția și angajații companiei de gaze pentru a opri alimentarea.  Impactul a fost atât de puternic încât roata autovehiculului s-a desprins și a sărit la câțiva metri de mașină. Din păcate șoferul, care era singur in vehicul, și-a pierdut viața pe loc, iar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. In urma evenimentului nicio alta persoana nu a fost ranita. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

By Costin