Indragitele personaje Maşa si Ursul, adorate de copiii de toate varstele, vor ajunge sambata, de la ora 18.00, pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu”, din Ploiesti. Organizatorii promit un spectacol plin de veselie si culoare, iar in sala inca mai sunt locuri. Televiziunea noastra ofera 10 bilete micutilor care locuiesc la asezamantul “Leagan prins de stele”, din cadrul Manastirii Turnu.

Spectacolul Masa si Ursul, pus in scena de o companie privata din Cluj, a fost jucat pe mai multe scene din tara, iar sambata, de la ora 18.00, ajunge si la Ploiesti, pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” .

Publicul spectator va fi martorul unei reprezentatii care il va tine cu sufletul la gura, si in acelasi timp va deborda de bucurie.Asta pentru ca actorii aduc adevarata poveste a Masei si prietenului ei Ursul, asa cum a fost ea scrisa.

Redactia televiziunii noastre va oferi 10 bilete la spectacolul de sambata, micutilor care locuiesc la asezamantul “Leagan prins de stele”, din cadrul Manastirii Turnu. Tichetele se gasesc inca pe eventbook.ro, sau pot fi facute rezervari la telefon 0752177811.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *